Wednesday, 12 October 2011

Anu War Bertambah kecut teloKhairy Jamaluddin iaitu Ketua Pemuda UMNO Malaysia, ingin menawarkan diri untuk berdebat dengan Anwar Ibrahim dalam isu polisi ekonomi..

Berikut adalah ringkasan berita yang dipetik dari Agenda Daily :

"TERBAHARU:Ketua Pemuda UMNO Khairy Jamaluddin tawar diri untuk berdepan dengan Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam perdebatan terbuka mengenai cara kendali ekonomi negara.Katanya kepada Agendadaily tengahari Selasa, Perdana Menteri berusaha menjana ekonomi negara sebaliknya Ketua Umum PKR itu 'putar-putar'-"

Jadi macam mana? Sudikah Anwar menyahut cabaran yang dibuat oleh Ketua Pemuda UMNO ini? Kalau betul Anwar anak jantan sila sahut. 

 Dulu kita pernah lihat bagaimana Husam Musa 'jem' sekejap bila berdebat dengan Khairy Jamaluddin sehingga terpaksa beliau bertindak menyerang peribadi Khairy Jamaluddin. 

Kalau Anwar Ibrahim 'anak jantan' sila sahut cabaran ini. Tidak perlu sibuk ajak DS Najib Tun Razak, kerana beliau sibuk dalam urusan membangunkan negara ke arah yang lebih baik. Anwar Ibrahim kalau sudi sila sahut, bila masa, mana tempat sila nyatakan!

Jangan nak mengelak mcm isu main jubur dan china dolSyabas KJ!!

No comments:

Post a Comment

Others Blog Archive