Sunday, 20 May 2012

Adam Adli bakal bikin kacau di Himpunan Jutaan Belia 2012

ADAM ADLI SAHKAN B'KHEMAH DI PUTRAJAYA SABOTAJ HIMPUNAN JUTAAN BELIA 2012!!?

Perhimpunan bermula Selasa ini (esok) bakal menjadi penentu status pengaruh gerakan tidak berfaedah yang dibawa Kumpulan dikepalai Adam Adli benar2 kental atau sebaliknya.

'Kekuatan' yang cuba dipamerkan Adam Adli and the gang dengan menyatakan provokasi berkhemah di Dataran Merdeka sebelum ini dapat mempamerkan kononnya suara Mahasiswa di seluruh Negara. Kononnya golongan belia di Negara ini majoritinya benci akan kepimpinan Kerajaan sedia ada gara2 agenda politik sempit yang dibawa sebilangan pihak.


Ianya disusuli pula dengan Himpunan BERSIH 3.0 yang akhirnya mencetuskan rusuhan yang menggugat keselamatan masyarakat sekeliling secara amnya. 

Adakah ini yang disuarakan belia di Negara ini?


Lebih 500 aktiviti bakal disajikan khas buat 2 Juta Belia di Negara ini pada Himpunan Jutaan Belia 2012 yang bakal berlangsung bermula 23 Mei hingga 27 Mei 2012. Putrajaya bakal ditawan golongan Belia sepanjang tempoh tersebut. Tiada kepentingan dan fahaman politik. Apatah lagi mentaliti sempit sebagaimana yang dibawa Adam Adli n the gang.

Ada juga beberapa Kumpulan Belia yang khuatir geng Adam Adli bakal bikin kacau di Himpunan tersebut. Tak mengapa. Kalau dia datang nak join kita, apa salahnya. Tapi kalau dia bikin kacau, 2 Juta belia akan halau dia n the gang dari Himpunan tersebut. Kerana kita berhimpun bukan untuk kepentingan politik sempit. Kita hadir kerana kita adalah Belia berwawasan.
 Monday, May 21, 2012  Gelombang Rakyat

No comments:

Post a Comment

Others Blog Archive