Wednesday, 28 September 2011

mat sabu malu

Pemuda PAS Kata Bekas Tentera Major (B) Razali b Zakaria Tidak Waras...

Pemuda pas memperlekahkan seorang bekas tentera dan juga pengerusi Persatuan Bekas Tentera Malaysia, Negeri Sembilan, Sazali B Ismail (;rl say"sazali ismail ialah YDP PBTM) dengan mengatakan yang dia tidak waras, kata jurucakap pemuda pas Suhaizan Kaiat. komen nie nk ditujukan pada Major (B) Razali b Zakaria

Pemuda PAS Kata Bekas Tentera Ini Tidak Waras...

Dia juga menuduh punca kurangnya kehadiran orang ramai pada ceramah pas di seremban kerana kekecohan yang berpunca dari sikap bekas tentera itu.

Kata suhaizan lagi, “Saya menasihatkan beliau agar tidak cepat melatah dan jangan 'kecoh-kecoh' kerana isu sejarah yang dibawakan oleh Timbalan Presiden PAS itu masih lagi bersifat abstrak dan boleh diperbincangkan lebih mendalam di meja-meja akademik dan intelektual,”
note;sedar ke mat sabu cubit peha kanan peha kiri pun terasa sakit.

Untuk rekod, ceramah mat sabu di seremban hanya dihadiri 300 orang sahaja, malu dengan kehadiran sebanyak itu, pemuda pas mula membuat provokasi keatas perkasa yang berada di seberang jalan untuk menyerahkan memo kepada mat sabu, berlaku sedikit kekecohan, dan pas gunakan kekecohan itu untuk menutup aib yang ceramah timbalan presiden mereka hanya di hadiri 300 orang.
note:sedar la mat sabu org seremban dah benci....

Note dari Major(B) Razali B Zakaria,Mengalu-alukan kedatangan Mat Sabu ke Seremban lagi. PBTM Negeri Sembilan beramai-ramai menyambut kedatangan Mat Sabu

No comments:

Post a Comment

Others Blog Archive