Monday, 11 April 2011

Siapa lagi lucah sekarang!!!SEJAK VIDEO TERSEBUT TERSEBAR, PARTI PEMBANGKANG BAGAIKAN CACING KEPANASAN. MEREKA MENGATAKAN VIDEO YANG TERSEBAR YANG SELAMA 1 MINIT 47 SAAT ITU SEBAGAI VIDEO LUCAH. PERSOALANNYA, LUCAH KAH VIDEO ITU? VIDEO YANG TERSEBAR ITU TIDAK PULA MENUNJUKKAN AKSI LUCAH KECUALI HANYA SEDIKIT DI BAHAGIAN AKHIR YANG MENUNJUKKAN TERTUDUH MEMELUK PELACUR TERSEBUT. ITU PUN MASIH MENUTUP SEBAHAGIAN TUBUH. APAKAH ITU LUCAH? YANG LEBIH LUCAH ADALAH IKLAN YANG TERDAPAT DALAM HARAKAH DAILY.NET YANG BANYAK IKLAN UBAT KUAT SEKS UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN. SIAP TUNJUK GAMBAR SEKALI.


ADAKAH IKLAN SEBEGINI TIDAK LUCAH DAN TERKAWAL DARIPADA DIBACA OLEH ORANG BUJANG? 
(Mohon maaf siarkan gambar begini. Ia hanyalah untuk dijadikan bukti betapa lucahnya akhbar rasmi PAS).


GAMBAR INI JUGA BERCANGGAH DENGAN KENYATAAN MUSLIMAH PAS YANG MEMINTA PIHAK BERKUASA MENGAMBIL TINDAKAN TERHADAP UTUSAN DAN KOSMO KERANA DIKATAKAN SEBAGAI AKHBAR LUCAH (LAPORAN MUKA SURAT AKHIR AKHBAR HARAKAH!) LUCAH KE? MANA YANG LEBIH LUCAH KALAU DIBANDINGKAN DENGAN HARAKAH DAILY.NET YANG MENYIARKAN IKLAN SEDEMIKIAN? 


SATU LAGI ADALAH MENGENAI PERTUDUHAN (SEMATA-MATA PERTUDUHAN, ANGGAPAN, FIRASAT, PERSEPSI DAN PANDANGAN!) PAS YANG MENGATAKAN VIDEO TERSEBUT DIDALANGAI OLEH UMNO DAN BN. INI JELAS BILA PAS DAN SEKUTUNYA MENGATAKAN TRIO T ITU ADALAH TRIO UMNO! SEDANGKAN YANG BUAT KERJA TU ADALAH KAWAN NUAR BRAHIM SENDIRI. UMNO KE DIA? MANA BUKTI DIA DIBELI ATAU DIBAYAR OLEH UMNO? MANA BUKTI UMNO TERLIBAT? ADAKAH HANYA KERANA RAHIM TAMBY CHIK, MAKA SELURUH KEPIMPINAN UMNO/BN DITUDUH BERSUBAHAT?


INILAH KENYATAAN DANGKAL PEMBANGKANG. MEMBACA HARAKAH HANYALAH MENYAKITKAN HATI. TUJUAN UNTUK MENCARI PERIMBANGAN CHECK N BALANCE, TAPI RUPANYA TERNYATA HARAKAH TERSELIT DUSTA DAN PENIPUAN SAMA SEPERTI HARAKAH DAILY.NET YANG TIDAK PUTUS ASA MEMBURUKKAN IMEJ UMNO/BN DEMI KELANGSUNGAN POLITIK MEREKA! 


PAS MEMANG SUDAH JAUH TERSASAR!

No comments:

Post a Comment

Others Blog Archive